Auto, Fail

Een fietspad? Da’s niet voor ons!

Opvallend filmpje op Facebook toont hoe wielertoeristen verkeersregels flagrant negeren!

Een pas aangelegd spiegelglad fietspad, gescheiden van de weg. Maar deze wielertoeristen moeten zo nodig de weg in beslag nemen!

 

wielerterroristen

Boze meneer + nog een boze meneer
Plaatselijk verkeer mag... GAS GEVEUH!

6 Comments

  1. Hey boze chauffeur!!!! fietsers mogen als er een georganiseerde fietstocht is, of met meer dan 10, op de rijweg rijden. De baan is niet alleen voor de auto’s!!!!!!!!

  2. lol kutwielrenners denke da ze altijd de tour de france aan het rijde zijn, altijd int midde vand de weg aan het rijde en de voertuigen die er horen hinderen. En dan gaan ze nog wat janken als ge der iets van zegt lol. Knal die manne van hunne velo af. kotsbue.

  3. Omver rije die handel!!! En wel zo rap en veel mogelijk. Die kutwielertoeristen verdienen dat. Automobilisten moete ook de wegcode respecteren

    1. Ik zeg niet dat alle wielertoeristen even vriendelijk zijn en de regels volgen, maar het lijkt mij hier wel dat ze in orde waren tot de auto’s zich tussen de groep genesteld hebben. Waren met 15 of 16, dus mogen ee perfect 2 aan 2 op de rijbaan fietsen.
      Misschien moeten alle automobilisten die hier meteen schreeuwen rij ze van de baan, eerst eens de verkeersregels erop nalezen voor ze dit roepen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *