Auto, Fail, Grappig, Nieuws

’t Is weer een vrouw, aflevering (nummer invullen)

Komt een vrouw in de garage die zegt dat er een lichtje brandt in haar Mini. Garagist zegt dat ze haar ruitenwisservloeistof moet bijvullen en verkoopt haar 5 liter vloeistof. Tien minuten later staat de dame terug in de garage omdat er blauwe rook uit haar motor komt. En het lichtje brandt nog steeds. Nochtans heeft ze de hele fles erin gegoten! Alleen… hoort de ruitenwisservloeistof niet in het reservoir voor de motorolie!

Vrachtwagen ramt fietser, maar wie is er in fout!
5 tips om niet geflitst te worden!

One Comment

  1. Wat een ‘oen’ van een garagist. Typisch, geld in het bakje en rot dan maar op. ‘Dienstverlening’ is blijkbaar uit de woordenboeken verdwenen. Dom is diegene die het een ander niet duidelijk kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *