Is dit het grappigste verkeersbord ooit?

Grappig zicht op de E40 vanochtend. Omdat er wegenwerken worden uitgevoerd, wordt er aan de bestuurders gevraagd wat trager te rijden. Dat deed de aannemer op een wel erg grappige manier.

Hilariteit vanochtend op de facebookpagina van PolCon, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Omwille van wegenwerken langs de E40 werden bestuurders gevraagd om wat trager te rijden. Alleen gebeurde dat niet met de gewone verkeersborden, maar wel met deze hilarische variant.

Rijpt polconOp het bord dat de werken aankondigt, stond de tekst: ‘Sssstt, hier rijpt den beton‘. Wie ook al eens langs de A12 richting Brussel rijdt, herkent natuurlijk direct de bekende slogan van Duvel, die prijkt op de gebouwen van brouwerij Moortgat in Puurs.

Het was een opmerkzame bestuurder die het bord spotte en de foto bezorgde aan PolCon, een facebookpagina waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Op de pagina en het de gelijknamige facebookgroepen werd het bericht intussen al enkel honderden keren geliket en gedeeld!

Wie het bord langs de snelweg plaatste, is niet geweten.

Geef een reactie