Ook Frankrijk heeft hilarische verkeersborden

‘Voorzichtige wind, gelieve gewelddadig te rijden’. Dat stond vanochtend te lezen op een verkeersbord boven een Franse snelweg. Vergissing of grappig bedoeld?

Herinner je je dit hilarische verkeersbord nog? Met dit grappige verkeersbord vroeg een aannemer de automobilisten om voorzichtig te rijden aan de wegenwerken op de E40. Dit moet zowat het grappigste verkeersbord zijn geweest dat in 2016 op de weg stond.

Voorzichtige windAl komt deze poging van de Fransen wzel erg dicht in de buurt. Dit bord boven een Franse snelweg waarschuwt voor de ‘voorzichtige wind‘ en vraagt hen om ‘gewelddadig te rijden‘. Het bord werd vanochtend verstuurd aan PolCon – Politiecontroles, waar zo’n 22.000 gebruikers politiecontroles met elkaar delen. We gokken dat het een Belgische toerist was, die dit bord onderweg terug opmerkte.

Blijft alleen de vraag of het om een vergissing gaat of een grap van medewerker. Wat denken jullie?

Geef een reactie