Gruwelijk: papa laat 8-jarige dochter hert doodschieten… en hart opeten!

Walter Palmer, de tandarts die de geliefde leeuw Cecil doodschoot, heeft er een nieuwe opvolger bij. Nu is het de beurt aan Nieuw-Zeeland. Het land staat in rep en roer over een vader die zijn 8-jarige dochter een hert laat schieten en haar daarna ze het rauwe hart van het arme dier laat opeten!

Hert hartDe vader plaatste een foto van het tafereel op facebook. Hij toonde trots hoe zijn achtjarige dochter het dier eerst schoot en daarna het hart opat. Hij beschrijft hoe het hart nog warm was en trilde, alvorens dochterlief een flinke beet nam.

Het bericht en de foto werden maar liefst 20.000 keer gedeeld. De commentaren onder de foto liegen er niet om. In sommige reacties wordt de vader zelfs een echter psychopaat genoemd! Ander zeggen dan weer dat het om een ritueel gaat waarbij de jager het hart moet opeten van het eerste dier dat hij doodt.

De vader laat het alvast niet aan zijn hart komen. Hij besloot dat ‘leeuwen zich niks aantrekken van de reactie van de schapen.’

de facebook-pagina waarop de foto stond, werd intussen wel gesloten!

 

Geef een reactie