Dom, dommer, domst: ontsnapte gevangene vraagt politie betere foto te gebruiken

Eén ding is zeker: deze vrouw is geen crimineel meesterbrein. Nadat ze ontsnapte uit de gevangenis, nam ze zelf contact op met de politie. Om te vragen of ze geen betere foto konden gebruiken voor haar opsporingsbericht.

Amy Sharp

Amy Sharp ontsnapte op 19 augustus uit de gevangenis van New South Wales in Australië. Zoals gewoonlijk, verspreidde de politie daarop een opsporingsbericht onder de pers en op sociale media. Op dat opsporingsbericht stond de ‘mugshot’ van Sharp, de meestal onflatterende foto die wordt genomen bij de arrestatie.

 

 

Amy Sharp FacebookDie foto was duidelijk niet naar de zin van Sharp. Zij vond de foto op facebook maar niks en plaatste dan maar een reactie onder haar eigen opsporingsbericht! Of ze voortaan een iets flatterender foto konden gebruiken.  Ze postte trouwens ook zelf haar favoriete foto. De idiote reactie werd maar liefst 55.000 keer geliket.

Het zal jullie niet verbazen dat Sharp enkele uren na haar ontsnapping al weer werd opgepakt.

 

Geef een reactie