Opgepast voor deze verdwaalde parkeermeter!

België is het land van het surrealisme. Dat blijkt nog maar eens uit deze foto van een verdwaalde parkeermeter. 

Verdwaalde parkeermeter

Hilariteit vandaag op de facebookpagina van PolCon – Politiecontroles, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Oorzaak: een foto die door één van de gebruikers met de pagina werd gedeeld. Op die foto staat namelijk een parkeermeter die een wel heel absurde plaats heeft gekregen.

Het toestel staat in Ukkel, op de hoek van de Frambozenstruikstraat en de Schoon Verblijflaan. ‘Op de hoek’ is in dit geval echter met een korreltje zout te nemen. Het toestel staat namelijk niet op de stoep, waar je het zou verwachten, maar pal op de straat. Klaar om aangereden te worden.

Wat denk jij: boze werknemer of slechte communicatie?

Geef een reactie