Griezelig: echte killerclowns gespot in Limburg

De zogenaamde ‘killerclowns‘ zorgen al een tijdje voor beroering in Amerika. Nu worden ze ook in België gespot. Gestoorde geesten of flauwe grappenmakers?

Killerclowns

In Amerika zorgen de killerclowns al langer voor opschudding: al enkele maanden duiken er verhalen en foto’s op van griezelige clowns die anderen de stuipen op het lijf jagen. Bij sommige verschijningen zouden er zelfs kinderen worden meegelokt.

Intussen slaan de killerclowns duidelijk ook in Belgie aan. Dit weekend nog dook er een foto op van een killerclown. De foto zou in Gent genomen zijn, maar bleek achteraf vals te zijn. Het bleek te gaan om een foto uit de VS.

Dat kunnen we alvast niet zeggen van het volgende filmpje, dat zondagnacht werd bezorgd aan PolCon – Politiecontrole, de facebookpagina waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Het filmpje werd duidelijk gemaakt in As, een gemeente in Belgisch Limburg. In het filmpje rijdt een bestuurder door het donker langs de Steenweg in As. Ter hoogte van het Esso-station merkt de bestuurder twee mannen op verkleed als clown. Zij lijken zich van de cameraman alvast niet veel aan te trekken en wandelen rustig verder, in het midden van de nacht.

Wat denken jullie? Twee gestoorde geesten of flauwe grappenmakers? Laat het ons weten in de comments (onder de video).

 

Geef een reactie