Een cadeautje voor Marc Dutroux

Vreemde oproep op facebook gisteren: Michelle Martin die vraagt de 60e verjaardag van Marc Dutroux niet te vergeten en hem een cadeautje te sturen!

Marc DutrouxEen recent opgerichte¬†facebookgroep zette gisteren kwaad bloed: ‘”Marc Dutroux wordt 60, laten we hem een cadeautje kopen”. Aan het woord: Michelle Martin, de ex-echtgenote van ’s lands meest gehate crimineel. Althans, zo lijkt het toch. Een flauwe grap of niet?

De groep is besloten, maar de beschrijving zegt genoeg: Hallo, mijn ex-echtgenoot Marc Dutroux viert zijn 60e verjaardag op 6 november. Het zou leuk zijn om hem een cadeautje te sturen in de gevangenis van Nijvel voor zijn verjaardag.

Het zogezegde profiel van Michelle Martin is inmiddels verdwenen, maar de facebookgroep bestaat nog. Al werden ook de foto’s wel verwijderd.

Geef een reactie