Geluk kan je dus echt niet kopen!

In China zou een man zo’n 136.000 EUR hebben betaald voor een nummerplaat met de combinatie 88888. Niet zomaar een leuke nummerplaat, acht is het absolute gelukscijfer in China. En daar willen mensen geld voor neertellen, véél geld zo blijkt. Alleen jammer dat de nummerplaat alleen nog maar ongeluk heeft gebracht.

Nummerplaat

Een man uit China betaalde maar liefst 136.000 EUR voor een unieke geluksnummerplaat. Acht is het absolute gelukscijfer in China en op deze nummerplaat kwam het cijfer maar liefst 5 keer voor! De arme Liu kon dus enkel deze nummerplaat kopen voor zijn auto, die ‘maar’ 4.100 EUR kostte.

Zoveel geluk heeft de nummerplaat echter nog niet gebracht: op de eerste dag dat Liu met zijn nieuwe aanwinst rondreed, werd hij maar liefst 8 keer tegengehouden door de politie. De politie dacht blijkbaar steeds dat het om een valse nummerplaat ging.

Ook in België zie je de gekste nummerplaten rondrijden.

Geef een reactie