Bestuurder ontsnapt 4 keer aan dood!

Grote opschudding op de facebook-pagina PolCon, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Eén van die gebruikers plaatse een filmpje online van een bestuurder die maar liefst 4 keer op het nippertje aan een botsing ontsnapt.

Het filmpje zou zondag 18 december al zijn gemaakt, maar werd nu pas gedeeld met de facebookpagina van PolCon, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen.

In het filmpje zien we een bestuurder rijden over Bohemen, dat is de baan van Wichelen naar Schoonaarde (Dendermonde). De bestuurder (volgens de filmer een man van rond de 50) zwalpt het hele filmpje gevaarlijk van links naar rechts.  Daarbij rijdt hij verschillende keren rakeling langs een tegenligger.

Pas na anderhalve minuut lijkt de bestuurder ook geschrokken. Hij gaat in de remmen en gaat aan de kant. Het is niet geweten of de man in kwestie gedronken had.

Bekijk het beklijvende filmpje hieronder!

 

Geef een reactie