Minister van Mobiliteit Weyts (N-VA) wenst ons een ‘flitsend’ 2017!

Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts (N-VA) wenst iedereen een ‘flitsend’ 2017!

Vanaf vandaag mag je nog maar 70 op secundaire wegen, een beslissing van N-VA-minister Ben Weyts. En om die beslissing kracht bij te zetten, belooft Weyts tegen 2018 ook trajectcontrole op alle Vlaamse wegen.

Ben Weyts flitsend

“Hét moment voor een ludieke actie”, moeten ze op het kabinet gedacht hebben. Het resultaat is deze ‘ludieke’ wenskaart. Daarmee strooit de minister van mobiliteit zoveel zout in de wonde dat we ons afvragen of er nog wel genoeg overblijft om de wegen ijsvrij te houden.

Rest alleen de vraag wie de spaarvarkentjes op de kaart voorstellen?

Al 1 reactie

  1. Sataninhoogsteigenpersoon 1 januari 2017

Geef een reactie