Geflitste held neemt geniaal wraak

Kennen jullie deze foto nog? Hij verscheen enkele weken geleden op de facebookpagina van PolCon, waar gebruikers politiecontroles met elkaar delen. Op de foto: een man die zijn Porsche opzettelijk parkeerde vóór een flitser, zodat er niemand meer geflitst kon worden.  

De actie van de onbekende held lijkt nu ook anderen te inspireren. Ook Chris Welford (23), uit North Yorkshire, werd geflitst door de politie en besloot om op geniale manier wraak te nemen. Hij parkeerde zijn BMW net voor de flitscamera en zorgde ervoor dat er niemand meer geflitst kon worden.

Welford bleef een uur bij zijn auto staan. Hij zegt dat er heel veel bestuurders claxonneerden om hem te bedanken.  Volgens buurtbewoners heeft het ook weinig zin om daar te flitsen, er zijn namelijk helemaal geen scholen in de buurt. “Maar iedereen rijdt er wel te snel omdat het daar bergaf gaat. Het gaat dus vooral om geld”, aldus nog Welford.

De politie kon de grap minder smaken. Zij dreigden ermee Welford te arresteren.

 

Geef een reactie