Altijd van dienst: agent let urenlang op hondje dat gerechtsgebouw niet binnen mocht

Facebook is in de ban van een bijzonder hulpvaardige politieagent uit Antwerpen. Een foto van de man dook op op de facebookpagina PolCon – Politiecontroles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen. De foto ging in een mum van tijd viraal.

agent hond

De inspecteur was bezig met de bewaking van het Antwerpse justitiepaleis, toen een dame hem om hulp vroeg. Zij had een afspraak in het Justitiepaleis, maar haar hondje mocht het gerechtsgebouw niet in.

En dus ontpopte de politieagent zich tot dierenverzorger van dienst. Volgens getuigen zou de inspecteur verschillende uren op de viervoeter hebben gelet.

Een voorbijganger nam een foto van het aandoenlijke tafereel en plaatste deze op de facebookpagina van PolCon – Politiecontroles, waar hij bijzonder positief werd onthaald.

Geef een reactie