Bestuurder sleept flitser zo’n 600 meter mee

De flitsmarathon liet niemand onberoerd, maar één bestuurder ging toch wel heel ver. Hij of zij reed een onbemande mobiele flitser aan, waardoor het toestel zo’n 600 meter werd meegesleurd, dat meldt VTM.

De feiten zouden zich hebben voorgedaan langs de A54 in Luttre. De lokale politie plaatste tijdens de flitsmarathon op 19 april een mobiele flitser in de richting. Charleroi. Rond 00.40 zond de flitser blijkbaar automatisch een noodsignaal uit, waarop de lokale politie ter plaatse ging.

De agenten vonden de flitser terug op zo’n 600 meter van de plaats waar zij het toestel hadden achtergelaten, midden op de weg. Het is niet duidelijk of het om een aanrijding of een daad van vandalisme gaat. De politie gaat de zaak onderzoeken.

 

 

Geef een reactie