VIDEO: auto ramt fietser, maar wie is er in fout?

Op sociale media wordt er moord en brand geschreeuwd over dit filmpje. Er wordt zelfs beweerd dat de bestuurder de fietser opzettelijk aanreed. Maar is dat wel zo? Is de fietser wel zo onschuldig als wordt beweerd!

Ter info: het ongeval deed zich voor in Rusland. Daar mogen fietsers enkel de rechtse rijstrook gebruiken. De fietser in dit filmpje reed rechtdoor. In België zou hij dan ook de voorsorteerstrook voor rechtdoor moeten kiezen. Maar in Rusland mag dat niet. De fietser moest dus verplicht naar rechts afslaan en dan keren. Dat heeft hij echter niet gedaan. Waarschijnlijk was de autobestuurder daardoor in de war.

 

 

6 Reacties

  1. cools 16 mei 2017
    • Rijschool 16 mei 2017
      • Guest 18 mei 2017
  2. Boriau Johny 16 mei 2017
  3. de bruyker 16 mei 2017
  4. Gerard 17 mei 2017

Geef een reactie