Coyote gaat hardrijders verklikken bij de politie!

Coyote, bekend van de radarverklikkers, wil nauwer gaan samenwerken met de politie. Dat melden het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen vandaag. 

Coyote, de Franse producent van radarverklikkers, gaat zijn gegevens binnenkort delen met de politie. In België telt de radarverklikker meer dan 1 miljoen gebuikers. Daardoor weet Coyote naar eigen zeggen “als geen ander waar bestuurders het snelst rijden”. Die gegevens zou het bedrijf nu gaan delen met de verschillende Belgische politiezones, zodat die precies weten waar ze best kunnen flitsen. Er zouden zelfs al gesprekken tussen Coyote en de politie hebben plaatsgevonden.

Coyote denkt zo de verkeersveiligheid te kunnen verbeteren. Of het miljoen gebruikers van Coyote deze actie kunnen appreciëren, is nog maar de vraag.

Wij zeggen ons abonnement op de ‘radarverklikker’ alvast direct op.

 

 

 

Geef een reactie