Onvoorstelbaar: Nederlander wil niet wijken voor MUG!

Veel chauffeurs weten niet hoe ze moeten reageren op een prioritair voertuig. Maar deze Nederlander maakt het wel heel bont!

Wanneer een Medische Urgentie Groep (kortweg: MUG) wordt uitgestuurd, weet je dat het ernstig is. Dat was vanmiddag niet anders in Antwerpen, aan het Sint-Jansplein. Alleen reageerde deze chauffeur wel erg onhandig.

Net voor het kruispunt wordt de ambulance geconfronteerd met een Audi met Nederlandse nummerplaat. Maar die wil van geen wijken weten. Ook al hebben de spoedartsen hun sirene en zwaailichten opstaan. Voor de MUG ziet er niks anders op dan achteruit te rijden om de Audi door te laten?

Een getuige van het onvoorstelbare tafereel maakte ene video van het tafereel en plaatste deze op de facebookpagina van PolCon – Politiecontroles, waar zo’n 51.000 bestuurders politiecontroles met elkaar delen. De bestuurder van de Audi kon er op heel wat kritiek rekenen.

 

Geef een reactie