Zo ontsnap je dus aan een parkeerboete!

Dat het heet is, moeten we je niet vertellen. Dat een auto in de zon al snel een oven wordt al evenmin! Maar dat zelfs je parkeerschijf niet veilig is, dat is nieuw. 

parkeerschijf gesmolten

Het is officieel: we zitten in een hittegolf. De zon is onverbiddelijk. Zelfs parkeerkaarten zijn niet veilig. Dat ondervond een bestuurder uit Wetteren, die zijn opmerkelijk verhaal deelde op PolCon – PolitieControles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen.

Toen de bestuurder de parkeerschijf wilde leggen, bleek dat het ding wel erg te lijden had gehad onder de zon. In een poging om geen boete te krijgen, schreef de pechvogel dan maar een briefje voor de parkeerwachter:

Het is officieel: we zitten in een hittegolf. De zon is onverbiddelijk. Zelfs parkeerkaarten zijn niet veilig. Dat kon een bestuurder in Wetteren aan den lijve ondervinden.

Toen de bestuurder de parkeerschijf wilde leggen, zag die dat het ding erg te lijden had gehad onder de zon. In een poging om geen boete te krijgen, schreef de pechvogel dan maar een briefje voor de parkeerwachter:

parkeerschijf gesmolten

“Problemen met de parkeerschijf. Ik kan ze niet meer draaien op 16u. Gelieve geen boete te geven, morgen ben ik in bezit van een nieuwe. Alvast bedankt.”

De tactiek bleek te werken, want bij terugkomst vond de automobilist geen boete onder de ruitenwisser.

 

Geef een reactie