Boze buurtbewoner knutselt eigen flitspaal!

Een man uit Maldegem kon net langer verdragen dat er veel te snel werd gereden in zijn straat: hij knutselde dan maar een eigen flitspaal in elkaar. Met echte flitser!
Boudewijn (69) was de snelheidsduivels in zijn straat beu. Dus bedacht hij een geniaal plan
De flitspaal is nauwelijks te onderscheiden van een “echt”‘ exemplaar. De man werkte dan ook zo’n 3 maanden aan zijn kunstwerk, dat ook echt kan flitsen! Als de man hoort dat een voertuig veel te snel nadert, laat hij een flits afgaan in het toestel. Echter zonder echte foto’s te nemen.

Bestuurders rijden soms aan 100 km/u door de straat (waar je maar 50 mag). De man vond dus dat hij dringend iets moest doen. En zo kwam hij op het idee om een eigen flitspaal in elkaar te knutselen. En die is er niet alleen voor de verkeersveiligheid. De valse flitspaal is ook een vermomd vogelhuisje dat plaats biedt aan jonge uiltjes.

Bron en foto: Nieuwsblad

Geef een reactie