Hilarisch: rechtse rijstrook te koop op Marktplaats!

Uit pure frustratie verkoopt de Vlaamse overheid alle rechtse rijstroken die op haar grondgebied gelegen zijn.

“Geen hond die de rechtse rijstrook gebruikt en geld om te sensibiliseren, is er toch niet”, klinkt het bij de wegbeheerder. “Laat staan dat de politiediensten de middelen hebben om daarop te controleren. Zij staan allemaal te flitsen in de zone 30.”

tweedehands rechtse rijstrook te koop

En dus gaan alle rechtste rijstroken op Vlaams grondgebied onder de hamer. Het gaat om ettelijke hectares grond, vlakbij de belangrijkste verbindingswegen in ons land. Verwacht wordt dan ook dat de verkoop verschillende miljoenen zal opbrengen. Dat geld wilt de overheid gebruik om het gat in de begroting te vullen en hier en daar ook een gat in de weg. Op de links rijstrook, wel te verstaan.

Bekijk de hilarische advertentie hier.

Geef een reactie