VIDEO: Jonge boefjes proberen fiets te stelen in Gent

Een alerte Gentenaar kon voorkomen dat twee jonge boefjes een fiets stalen in Gent.

Een man kon filmen (én voorkomen) dat twee jongens op klaarlichte dag een fiets stalen in Gent. De jongens braken de staander van de fiets af en probeerden daarmee het fietsslot te forceren. Gelukkig kon de waakzame cameraman van dienst erger voorkomen. Bij het vluchten verloor één de twee boefjes zelfs zijn telefoon, maar hij raapte deze onmiddellijk weer op.

De feiten zouden al dateren van 21 augustus maar de video werd nu pas gedeeld op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen. Intussen werd één van de jongens herkend door de afdeling Jongerencriminaliteit van de politie Gent. Hij werd opgepakt.

 

Geef een reactie