Belgische chauffeur loopt blauwtje bij Nederlandse verkeersregelaar.

Een Belgische chauffeur liep maandag een publiek blauwtje bij een Nederlandse verkeersregelaar. De dame in kwestie bleek zelfs niet vatbaar voor een lekkere suikerwafel. Maar ze had wel een boodschap voor iedereen!

nick cindy buunk wafel nummerverkeersregelaar

De man in kwestie heet Nick en werkt voor een Belgische compostfirma. Toen hij maandag stilstond voor het rode licht in het Nederlandse Nunhem, viel zijn oog op een Nederlandse dame die daar het verkeer stond te regelen.

Nick raapte al zijn moed bijeen en besloot om haar nummer te vragen. Om zijn kansen te verhogen, bood hij haar zelfs een lekkere suikerwafel aan. Op het papiertje rond de wafel, vroeg hij de dame in kwestie om haar telefoonnummer.

Jammer genoeg voor Nick had de verkeersregelaar al een vriend. Zelfs een suikerwafel kon haar niet op andere gedachten brengen. Ze plaatste daarna wel een foto van het gebaar op de Facebookpagina van PolCon – Politiecontroles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen.

Beste Nick, chauffeur van Walkro, een belgische chauffeur met een witte trekker en blauwe oplegger van walkro. Je vond mij (verkeersregelaar) interesanter als het stoplicht waar je voor stond te wachten. Dat vind ik helemaal niet erg. Ik vond het ook niet erg dat je liever naar mij keek als naar het stoplicht. Al zag ik er niet heel erg charmand uit in mn werkkleding. toen je weer terug kwam, had je wel verre weg de orgineelste manier om nogmaals mn telefoon nummer te vragen. namelijk in een pakje met wafels. Helaas voor jou heb ik een hele lieve vriend, en krijg je mn telefoonnummer niet.

mvg,

de verkeersregelaarster bij bayer in nunhem.

De post werd onmiddellijk massaal gedeeld op sociale media. Maar niet iedereen was even vriendelijk voor de vrouw in kwestie. En dus paste ze het bericht aan met de volgende bijkomende boodschap.

Er is mij gevraagd dit bericht hier te delen, de chauffeur is ook al gevonden. Dit bericht had ik geplaats op een andere site, om te laten zien dat chauffeurs niet allemaal idioten zijn, ook zij doen gewoon hun werk. Heb alsjeblieft een beetje respect voor elkaar op de weg, op internet, overal, en kraak niet iemand af om zijn of haar uiterlijk. Niet iedereen is zo perfect als je spiegelbeeld.

Mensen praat weer eens gewoon met de mede mens, ipv je te verstoppen in je telefoon. Het levert hele leuke contacten op, dat zie je maar weer aan bovenstaand bericht. Deze chauffeur durfde ook gewoon een vreemde aan te spreken!!

Bekijk de post op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles

 

 

Geef een reactie