Datum nieuwe flitsmarathon bekend!

Deze maand vindt alweer de achtste editie van de flitsmarathon plaats. De laatste editie dateert van 19 april.

politie plaatst flitser

Volgende week vindt in ons land een nieuwe editie van de flitsmarathon plaats. Tijdens de flitsmarathon zal de grote meerderheid van de politiezones gedurende 24 uur op zoveel mogelijk plaatsen de snelheid controleren. De achtste editie van de flitsmarathon zou plaatsvinden op 11 oktober. Dat ontdekte PolCon – PolitieControles en wordt bevestigd door de politiezones Geraardsbergen-Lierde en RIHO (Roeselare-Izegem-Hooglede).

De campagne moet bestuurders eraan herinneren dat hun snelheid op elk ogenblik en op elke plaats gecontroleerd kan worden. Bij de vorige editie werden 415.065 voertuigen gecontroleerd, waarvan 5,76 procent te snel reed, samen goed voor minstens 1.2 miljoen euro aan boetes.

Gewoontegetrouw worden alle politiecontroles gemeld op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles!

NOTA: Op 9 oktober, 2 dagen op voorhand, bevestigde de Federale Politie inderdaad dat een nieuwe editie van de Flitsmarathon zal plaatsvinden op 11 oktober. 

Geef een reactie