VIDEO: superflitser Gent (opnieuw) onbruikbaar gemaakt!

Verwondering alom bij de Gentse Politie: een boze burger heeft de superflitspaal onbruikbaar gemaakt! 
superflitser superflitspaal sammeke verf gent

Net iets meer dan 2 jaar geleden maakt de superflitspaal de Gentse straten onveilig. Elke week waakt de superflitspaal over een andere Gentse straat. Op woensdag wordt het gevaarte gewoonlijk verhuisd.

Al is het maar de vraag of dat ook deze week het geval zal zijn. Een plaatselijke bewoner heeft de superflitspaal onbruikbaar gemaakt door de zowel de lens als de flitser van de superflitspaal te overschilderen met witte verf. Na de vandalenstreek werd de emmer verf gewoon naast de superflitspaal achtergelaten! Een voorbijganger plaatste een foto van het tafereel online.

Niet veel later plaatste de dader zelf ook een filmpje online!

De superflitser werd twee jaar geleden in dienst genomen, op 7 oktober 2015. Het eerste jaar flitste de superflitser meer dan 41.000 bestuurders aan een overdreven snelheid. Het is maar de vraag of de vandaal in kwestie daarbij zit.

Precies een jaar geleden – ook al rond de verjaardag van de superflitser – werd de flitspaal ook al onbruikbaar gemaakt toen voorbijgangers op het gevaarte schoten!

UPDATE: de dader werd intussen geïdentificeerd en opgepakt. De man zou manisch-depressief zijn en opgezet om de flitspaal onder handen te nemen! 

2 Reacties

  1. Hendrik 3 november 2017

Geef een reactie