Oostmalse stelt vandalen bijzonder ultimatum

Een vrouw uit Oostmalle, in de provincie Antwerpen, stond zaterdagochtend voor een wel erg onaangename verrassing. Maar ze is duidelijk niet van plan om bij de pakken te blijven zitten!

Jaren tijd en moeite stak deze vrouw in haar zwemvijver in het Antwerpse Oostmalle. Groot was dan ook haar verbazing toen zij zaterdagochtend haar gas-barbecue terugvond in de vijver waaraan zij zo hard gewerkt had.

Jammer genoeg voor de vandalen, werd de laffe daad ook vastgelegd door een bewakingscamera, waarop de daders klaar en duidelijk te zien zijn. Zij gaf hen dan ook 48u de tijd om zich vrijwillig te melden. Daarna zou zij de duidelijke camerabeelden aan de politie bezorgen.

Benieuwd of deze aanpak iets oplevert!

Heb jij ook nieuws, een foto of een video die je wil delen? Bezorg ons je bericht met het contactformulier op deze pagina!

Geef een reactie