Drink eens whiskey uit een zakje!

Voortaan neem je je whisky overal mee naartoe! In een handig Capri-sun-zakje!

 

Afbeeldingsresultaat voor site:whisky-me.com

Maandelijks

Wie op tijd en stond graag aan een single malt of scotch nipt, let beter even op! Een Britse bedrijf wilt immers whisky thuis gaan leveren met de post. In zakjes die wel erg doen denken aan Capri-Sun.

Bedenker van het idee is het bedrijf Whisky-me, ontstaan uit de Britse Black Rock Whisky Bar. Voor zo’n 8 EUR per maand krijg je telkens een andere whisky thuis geleverd. Het zakje bevat 5 centiliter van één of andere zeldzame of exclusieve whiskey. Bedoeling is om mensen op een betaalbare manier kennis te laten maken met de duurdere soorten.

Milieuvriendelijk

En de makers hebben ook oog voor het milieu. De wegwerpzakjes zouden 5 keer minder mineralen en fossiele brandstoffen gebruiken dan een glazen flesje van dezelfde grootte. Doordat de zakjes zo klein zijn, passen ze ook in elke brievenbus. Ze kunnen dus gewoon mee met de post en hoeven niet geleverd te worden met een aparte koerier. Het bedrijf neemt de gebruikte zakjes zelfs terug als ze leeg zijn. Per tien lege zakjes die je terugstuurt, krijg je gratis een vol zakje in de plaats.

Voorlopig wordt het concept enkel gelanceerd in Groot-Brittannië, maar de makers hebben plannen om snel elders voet aan wal te krijgen. Inschrijven kan op whisky-me.com.

 

Geef een reactie