VIDEO: nachtelijke spookrijder op Brusselse Ring

Heftige beelden op de facebookpagina van PolCon – Politiecontroles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen. Een automobilist filmde zondag een spookrijder die in het donker over de Brusselse Ring rijdt.

Je zal het maar meemaken: je rijdt ’s avonds naar huis over de snelweg als je plots de koplampen van een auto ziet opdoemen… op jouw rijvak!

Dat is precies wat tal van automobilisten zondagavond zagen op de Brusselse Ring. Ter hoogte van Wemmel filmde een automobilist hoe een spookrijder traag over de linkse rijstrook reed in de richting van Vilvoorde.

Verschillende andere wagens en zelfs een vrachtwagen missen de spookrijder op een haar na. Het zou gaan om een oude verwarde man. Als bij wonder slaagde die erin om te keren tussen Wemmel en Zellik, zonder dat er gewonden vielen.

De video werd geplaatst op de facebookpagina van PolCon – Politiecontroles waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen!

 

spookrijder ring brussel

Geef een reactie