Dankzij deze truc kan de politie je nooit meer een flitsboete geven!

Met deze truc word je nooit meer geflitst!

Elk jaar laten meer dan twee miljoen mensen zich flitsen in BelgiĆ«, samen goed voor 344.500 EUR aan boetes… per dag. Zonde vinden we dat! Zeker als je bedenkt dat er een simpele truc bestaat waarmee je nooit meer geflitst wordt.

Met dit slimme trucje word je dus nooit meer geflitst. Meer nog, hij werkt altijd en overal! De truc bestaat uit 3 stappen. De ene al wat ingewikkelder dan de andere. Maar geen nood, we leggen ze allemaal uit.

Zo word je nooit meer geflitst!

[the_ad id=’5405′]

Stap 1. Let goed op de borden langs de weg die aangeven hoe snel je mag rijden. Het getal op die borden is meteen ook de snelheid die je maximaal mag rijden.

Stap 2. Kijk nu naar de kilometerteller op je dashboard. Dat is de grote wijzer die zich meestal recht voor de chauffeur bevindt. De wijzer geeft aan hoe snel je rijdt. Let op, sommige nieuwere voertuigen hebben een digitale snelheidsmeter. Ook die geven – in cijfers – aan hoe snel je rijdt.

Stap 3. En dit is vaak de moeilijkste stap… Zorg dat de snelheid op je kilometerteller nooit hoger gaat dan de snelheid op de verkeersborden (zie stap 1). Als je deze stap volgt, kan de politie je nooit een boete voor overdreven snelheid geven.

Verbazend genoeg kennen maar weinig mensen deze slimme truc! Probeer hem nu uit!

Toch te moeilijk? Niet getreurd: PolCon – PolitieControles vertelt je waar er geflitst wordt!
[the_ad id=’5405′]

10 Reacties

 1. julien vermeulen 15 maart 2018
  • jean-marc 31 mei 2018
 2. Vervaeren 29 mei 2018
 3. Danny Dillen 30 mei 2018
 4. Bruno 31 mei 2018
  • Tom Ibens 1 juni 2018
 5. guy stas 1 juni 2018
  • albert 4 januari 2019
 6. Vervaeren 6 januari 2019
 7. Ronaldo 25 april 2020

Geef een reactie