Oud-advocaat trekt ten strijde tegen fiets-terroristen!

Fietsers die voetgangers van hun sokken rijden, die rijden zonder licht of weigeren om voorrang te verlenen… Voormalig advocaat Frank Bakker heeft er genoeg van. Hij sleept nu de burgemeester van zijn stad voor de rechter. 

Voormalig advocaat Frank Bakker pikt het niet langer! Fietsers lappen alle verkeersregels aan hun laars en maken van Amsterdam een levensgevaarlijke stad. En dus spande hij een kort geding aan tegen de waarnemend burgemeester. Volgens Bakker is die verantwoordelijk voor de chaos die er nu bestaat. De burgemeester heeft de fietsers veel te lang vrij spel gegeven. “90 % van de fietser lapt alle verkeersregels aan zijn laars en de politie doet niets!”

Dat de politie geen enkele boete uitschrijft kan er bij Bakker niet in. Daarom stuurde hij in november al een brief aan de burgemeester. Daarin vroeg hij om de fiets-terroristen strenger aan te pakken. Omdat hij geen antwoord kreeg, stapte hij naar de rechtbank. De zaak komt voor op 7 maart!

 

 

 

Geef een reactie