Politie zoekt dader vluchtmisdrijf

De politie van zoekt info en getuigenissen over een zware aanrijding met vluchtmisdrijf in Erpe-Mere. Een bestuurder reed er een fietser aan en reed dan door.

Op dinsdag 13/02/2018 om 06:52 u vond een zwaar verkeersongeval met VLUCHTMISDRIJF plaats in Erpe-Mere, Joseph Cardijnstraat (Industriezone) thv nr 40. De bestuurder van een kleine personenauto reed er een fietser aan en vervolgde zijn weg via de Dokkestraat richting Erondegem, zonder zich te bekommeren om het slachtoffer.

In samenspraak met het Parket Oost-Vlaanderen, afd. Dendermonde worden de beelden van het ongeval verspreid, ter identificatie van de vluchtende autobestuurder.

Allereerst wordt gevraagd dat de bestuurder zich alsnog spontaan zou melden bij de politie. Tevens doet de politie een beroep op iedereen die hierover nuttige tips heeft.

Wie meer inlichtingen kan verschaffen over het vluchtend voertuig of andere nuttige info met de betrekking tot de feiten, kan tijdens de kantooruren terecht op het telefoonnummer 053 60 64 64 of mailt naar [email protected]. Uw informatie kan met de nodige discretie behandeld worden.

 

Geef een reactie