Deze week nieuwe flitsmarathon

Deze week vindt alweer de negende editie van de flitsmarathon plaats. De laatste editie dateert van 11 oktober van vorig jaar.

politie plaatst flitser

Deze week vindt in ons land een nieuwe editie van de flitsmarathon plaats. Tijdens de flitsmarathon zal de grote meerderheid van de politiezones gedurende 24 uur op zoveel mogelijk plaatsen de snelheid controleren. De negende editie van de flitsmarathon zou plaatsvinden op 18 april.

De campagne moet bestuurders eraan herinneren dat hun snelheid op elk ogenblik en op elke plaats gecontroleerd kan worden. De vorige editie bracht minstens 2 miljoen euro aan boetes op, zo berekende overtreding.be.

Gewoontegetrouw worden alle politiecontroles gemeld op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles! Maar PolCon krijgt deze editie misschien wel een onverwachte bondgenoot. De overkoepelende politie-organisatie TISPOL wil namelijk dat de politie zelf alle flitslocaties op voorhand bekend maakt. Benieuwd of onze politiezones daaraan ook gevolg zullen geven!

Geef een reactie