Wie helpt de ongrijpbare Emily aan een man?

Van dit soort bericht kan je toch enkel hoopvol worden?

Stel dat je 16 bent en je ziet een knap meisje op de trein, wat doe je dan? Snel – met een balpen – een portret maken van dat meisje natuurlijk! En als je dan toevallig samen op dezelfde halte afstapt? Dan zeg je nog altijd niks tegen mekaar natuurlijk! Je geeft haar – nog steeds zonder een woord uit te wisselen – je pas getekende portret.
Zo kan het meisje als ze ’s avonds thuiskomt, datzelfde portret – dat ze heeft gekregen zonder een woord te spreken – op de sociale media.
Heeft ze geen twitter-account? Geen probleem, dan maakt ze nog snel ééntje aan – zonder achternaam – en zwiert ze daar vier keer hetzelfde bericht op.
Onwaarschijnlijk? Het overkwam de ongrijpbare Emily (geen achternaam) uit een onbekende Vlaamse gemeente tussen Gent en Brugge.
En dus is Emily Zonder Achternaam nu “op zoek naar de jongen met donkerblonde krullen en leuke glimlach die me dit briefje gaf. Woensdag 23 mei stapte hij op in Gent-Sint-Pieters om 15u21. In Brugge zijn we samen afgestapt om 15u49. Gelieve dit bericht te delen, ik zou hem graag leren kennen.”
Als dit nu niet viral gaat!

 

Geef een reactie