Politie is uw luidruchtige honden beu

Elke dag lopen er wel dieren weg van huis, die dan worden opgevangen door de lokale politie. Maar deze keffer was er blijkbaar teveel aan. 

De politie van de zone Noorderkempen (Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel) plaatste dit weekend een opvallend zoekertje op Facebook.

Aangetroffen in de omgeving van De Mosten te Hoogstraten. Zou de eigenaar zich kenbaar willen maken aub? En liever vandaag dan morgen want als hij nog een uur zo blijft keffen, sta ik niet langer in voor mijn eigen daden.

hond politie keffer noorderkempen

Blijkbaar lokte het – grappig bedoelde – bericht heel wat reacties uit, want de politie zag zich genoodzaakt een verduidelijking te plaatsen. De eigenaar werd intussen gevonden en getrakteerd op een gasboete. Misschien was het bericht dan toch echt…

 

 

Geef een reactie