Deze bedelaar gaat momenteel viraal in Brussel… om al de foute redenen.

In Brussel is ophef ontstaan omtrent een video die andere wil waarschuwen voor oplichters op straat!

In de video is te zien hoe een bedelaar omstreeks 6u30 nog geen enkele beperking heeft en rustig naar het Noord-station wandelt. Om 9u30, zo’n 3 uur later, heeft dezelfde man duidelijk ernstige fysieke problemen. Zijn enige doel: medelijden opwekken bij honderden automobilisten om hen zo geld te ontfutselen.

De video werd gemaakt door de Brusselse Patricia. Haar vriendin vertelde haar dat ze ’s ochtends dikwijls geld gaf aan de bedelaar in kwestie. Toen Patricia haar vriendin vertelde dat het waarschijnlijk om oplichters ging, werd ze niet geloofd. En dus besloot ze haar punt te bewijzen.

’s Ochtends filmde ze de man op weg naar Noord-station. Dat ging relatief vlot. Wanneer ze de man drie uur later weer tegenkomt, lijkt hij bijzonder ernstige beperkingen te hebben. En dus besloot Patricia hem te confronteren. Daarop wordt de man boos en wandelt hij weg. Maar volgens Patricia stond hij wat later alweer opnieuw te bedelen.

De video die Patricia maakte van het voorval gaat intussen viraal en werd al meer dan 300.000 keer bekeken!

Geef een reactie