Hoe cool is dit? VERDIEN GELD met je filmpjes!

Je filmpje in de krant is leuk. Betaald worden voor je filmpje is nog beter!

Je buurman die over de rooie gaat, een cool trucje, een geschifte wegpiraat… Je kan je filmpje natuurlijk aan de krant bezorgen. Dan zien heel veel mensen je filmpje en verdient de krant daar geld aan. Dat moet anders kunnen!

Wij betalen voor je filmpje! Een vast bedrag als we het plaatsen op de website en een bijkomend bedrag afhankelijk van het aantal views. Hoe meer je filmpje gedeeld en gezien wordt, hoe meer je verdient! En meestal… komt je filmpje toch nog in de krant!

Heb je een filmpje dat je wil delen? Begin dan nu te verdienen en bezorg het aan ons!

  Ik heb dit filmpje zelf gemaakt

  Ik heb dit filmpje niet met een krant gedeeld

  Hoe werkt dit?

  Door het uploaden van je filmpje, bevestig je dat jij degene bent die het filmpje gemaakt heeft! Is je filmpje leuk, ontroerend, grappig of gewoon de moeite waard, dan zetten we dat op ons Youtube-kanaal.

  Deel je je filmpje enkel met ons? Dan ontvang je meteen een bedrag van 5 EUR. Daarna ontvang je een bijkomend bedrag afhankelijk van het aantal keer dat je je filmpje wordt bekeken.

   

   

  Geef een reactie