Opgelet: in oktober nieuwe flitsmarathon!

In oktober vindt alweer een nieuwe flitsmarathon plaats! Dat maakte VIAS vandaag bekend. De flitsmarathon is alweer aan zijn tiende editie toe.

Dinsdag verklapte de gemeente Laarne dat er in oktober alweer een nieuwe flitsmarathon zal plaatsvinden. Daarmee is de flitsmarathon alweer aan zijn twaalfde editie toe. Op dinsdag 8 oktober 2019 zal de politie 24 uur lang intensief controleren op overdreven snelheid. De vorige editie van de flitsmarathon vond plaats op 3 april 2019.

Tijdens de flitsmarathon van 8 oktober besteedt de politie veel aandacht aan de zogenaamd ‘control cruiser’. Met die term wil het VSV chauffeurs in de bloemetjes zetten die zich altijd en overal aan de snelheid houden.

De facebookpagina van PolCon – Politie Controles deelt ook deze flitsmarathon weer mee waar de politie staat te flitsen. Zo hoopt de facebookpagina dat iedereen ‘control cruiser’ wordt.

 

Geef een reactie