Planckaert krijg boete voor te traag rijden

Planckaert krijg boete voor te traag rijden

 planckaert boete te traag

Wie Planckaert zegt, zegt snelheid. De familienaam staat synoniem voor razendsnelle coureurs die de legendarische overwinningen aan elkaar rijgen.

Maar dat is op de piste. Op de weg is de familie klaarblijkelijk wat trager. Zo traag zelfs dat Jo Planckaert een boete kreeg voor té traag rijden. Hij uitte zijn ongenoegen daarover op PolCon – Aalter, een groep van PolCon -Politie Controles waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen.

planckaert boete

Jo Planckaert raakte bekend als wielrenner in de jaren ’90. Hij is de zoon van Willy Planckaert en de neef van die andere wielerlegendes Walter en Eddy Planckaert. Momenteel werkt hij als begeleider voor Deceuninck – Quick-Step Cycling Team.

 

Geef een reactie