WTF? Spookrijder maar nipt vermeden

Nee, deze beelden komen niet uit Rusland. Ze werden gemaakt op de N4 in Aarlen. En ze zijn redelijk choquerend!

Het is een wonder dat deze dashcammer het nog kan navertellen! De beelden werden gemaakt op de N4 tussen Aarlen en Steinfort, in het Groot-Hertogdom Luxemburg, en we krijgen het er een beetje benauwd van.

Onze dashcammer rijdt rustig op zijn eigen rijstrook, wanneer zijn voorligger bruusk uitwijkt. Gelukkig doet de dashcammer hetzelfde. Want vanuit de tegenovergestelde richting komt een Volkswagen Golf aangereden, die aan hoge snelheid en over de volle witte lijn, twee wagens inhaalt. Uit de vertraagde beelden blijkt pas echt, hoe weinig dit wel scheelde!

Wat vinden jullie van deze actie? Laat het ons weten in de comments!

 

Al 1 reactie

  1. Jos Peeters 7 december 2020

Geef een reactie