Meedoen aan Squidgame om van je verkeersboetes af te komen?

Heb jij nogal wat openstaande verkeersboetes? Dan is dit iets voor jou! Deze politiezone organiseert een eigen versie van Squid Game. Wie wint, moet zijn openstaande verkeersboetes niet betalen.

“Heb jij een openstaande schuld bij het CJIB? Doe dan mee aan Squid Game Zaanstad.” Met dit bericht ging Politie Zaanstreek uit Nederland op zoek naar mensen met openstaande verkeersboetes.

“Op dit moment inventariseren wij of er voldoende kandidaten zijn”, schrijft de politie verder. Nogal wat bezoekers konden de post wel appreciëren. “Als je ons vertelt waar je morgen staat te flitsen, doen we extra hard ons best”, klinkt het nog.

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier om een grap van de politie! De politie heeft het bericht ondertussen dan ook van Facebook gehaald. Politie Zaanstreek laat wel vaker van zich horen op Facebook. Zo werd hun bericht dat volledig werd opgesteld in straattaal het populairste bericht van de Nederlandse politie ooit… tot het door Facebook zelf offline werd gehaald.

Geef een reactie