Politie huurt nu ook bestelbusjes om te flitsen

In de eeuwige strijd tegen bestuurders met een zware voet, blijkt alles toegestaan. Nu blijkt dat de politie ook onherkenbare bestelbusjes huurt om te flitsen.

polcon flitser bestelwagen

Het waren vreemde beelden vandaag op de facebookpagina van PolCon – Politie Controles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen. In de strijd tegen laagvliegers is blijkbaar alles toegestaan, inclusief flitsen vanuit gehuurde, onherkenbare bestelwagens.

De foto zou afkomstig zijn uit Mechelen, waar de politie stond te flitsen vanuit een bestelwagen van een bekende verhuurfirma. Het is niet duidelijk of de gebruikelijke flitswagen van de politiezone in herstelling was, maar op veel bijval kon het nieuwe voertuig alvast niet rekenen.

2 Reacties

  1. François 18 mei 2022
  2. G 18 mei 2022

Geef een reactie