Kwade buurtbewoner plaats eigen flitspaal!

Opschudding in Lozen (Limburg) deze week. Daar dook plots een vreemde flitspaal op.

De flitspaal deed eerst de ronde op de facebookpagina van PolCon Limburg, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen. Daar werd al snel gespeculeerd of het ding wel echt is.

Iemand stelt zelfs voor de flitspaal te testen, door er snel voorbij te rijden. Maar al die spanning bleek voor niks nodig. De flitspaal is wel degelijk vals. Hij zou er geplaatst zijn door een boze buurtbewoner.

Het is overigens niet de eerste keer dat een bewoner zelf een flitspaal zet om bestuurders aan te sporen om trager te rijden. Ook in Sint-Pieters-Leeuw, Bossuit en Grembergen doken al valse flitspalen op, de éne al wat gesofisticeerder dan de andere.

May be an image of outdoors

Geef een reactie