Agressieve fietser hangt aan wegrijdende auto

Opvallend tafereel aan Dovy Keukens in Brugge!

Op deze ongelooflijke beelden is te zien hoe een fietser te Brugge het aan de stok krijgt met een automobilist. De fietser slaat een aantal keer tegen de spiegel van de auto en springt dan op de motorkap.

Als de dame in de BMW in paniek wegrijdt, blijft de fietser zich aan de auto vastklampen.

Wat de aanleiding was voor deze uitbarsting weet niemand.

Uiteindelijk blijft de fietser meer dan een kilometer aan de wagen hangen.

Ook de man zijn schoenen waren er naar verluidt erg aan toe!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, schoenen en de tekst '11:45 61% facebook Vanessa Neetesonne 46 minuten geleden Mensen die geïnteresseerd zijn hoe zijn schoenen eraan toe waren ? Hier resultaat'

Geef een reactie